Gå til sidens hovedinnhold

Helstad hyller Karadas

Selv scoret han to mål. Men etter kampen ga Thorstein Helstad det meste av æren til spissmakkeren.

FREDRIKSTAD (Nettavisen): FREDRIKSTAD - BRANN 0-4:

Firemålsseier på bortebane mot Fredrikstad var mer enn de fleste bergensere hadde håpet på før kampstart i Plankebyen. Få hadde vel også sett for seg at samspillet mellom Tippeligaens toppscorer og nyinnkjøpte Azar Karadas skulle sitte såpass godt allerede nå. Inkludert Helstad selv.

- Ikke overrasket
- Samspillet satt med én eneste gang, nesten som i gamledager. Azar er råsterk i duellene, vinner mange baller – og da faller som regel en del av dem ned på meg, gliser spissen overfor et samlet pressekorps på Fredrikstad Stadion.

Karadas erstattet Armann Bjørnson ved sidebytte i søndagens kamp. Og Helstad er ikke i tvil om hvem som til slutt avgjorde kampen for bortelaget.

- Da Azar satte inn 2-0-målet, gikk piffen ut av FFK. Men jeg er ikke overrasket etter det jeg har sett av han på trening. Han er veldig godt trent.

- Ikke offside
Firemålsseier til tross: Landslagsspissen ergrer seg over at sifrene ikke ble enda større.

- Fortsatt irriterer det meg at linjedommeren var oppe med flagget slik at det ene målet mitt ble annullert. For det var ikke offside i det hele tatt, mener han.

Se situasjonen her

190233

- Er du overrasket at dere fikk det så lett i den andre omgangen?

- Jeg er litt overrasket over at vi fikk såpass lette arbeidsforhold, ja. Men jeg er veldig fornøyd med at vi bryter en barriere ved å holde nullen på bortebane, og at vi overbeviser på denne måten, sier Helstad, som ifølge han selv holder gulltankene langt unna foreløpig.

- Vi er veldig sterke hjemme, i tillegg til at vi gjør det godt også på bortebane. Men jeg tenker ikke så mye på gullet ennå – for da presterer vi bedre, sier han.

(Se sammendrag fra kampen ved å klikke på playknappen under.)

190182

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album