RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helstad kan bli benket

Sist oppdatert:
Toppscoreren i Tippeligaen kan risikere å bli satt ut av laget mot Aalesund.

(iBergen.no): Denne sesongen har Thorstein Helstad scoret syv mål i Tippeligaen og er dermed toppscorer sammen med Vikings Peter Ijeh. Ut fra tirsdagens formasjonstrening kan det tyde på at Helstad blir vraket til fordel for Robbie Winters.

For mens Winters gjennom hele spilløkten spilte på topp byttet Bengt Sæternes og Thorstein Helstad på å spille sammen med skotten.

Taus
- Det kan se ut som jeg får starte, men vi får se. Vi får vel laget i morgen. Hvem jeg spiller med er samme for meg, så lenge jeg er med. Jeg er hvert fall klar til å rette opp det vi gjorde mot Lyn sist, sier Robbie Winters, som egentlig kan være lykkelig over ikke å ha fått spilletid i hovedstaden.

Helstad selv ville ikke si stort:

- Vi får se i morgen, du får bare tippe, sier Helstad til iBergen.no og smiler.

Hvorvidt Helstad eller Sæternes blir benket ville sistnevnte hvert fall ikke si noe om og gikk rett i garderoben etter tirsdagens trening, sur som en potte.

Revansje
Hele Brann er innstilt på å revansjere den pinligste helgen på lenge i klubben. Både på mandagens Brann-trening og under tirsdagens økt var det tydelig tenning fra samtlige spillere.

Trener Mons Ivar Mjelde var svært tilfreds og håper at tenningen på trening overføres til kamp. Onsdag venter Aalesund – som er antatt å skulle bli et slaktoffer.

- Spillerne har gitt god respons på begge treningene. Det har vært en tenning som jeg er svært fornøyd med. De er villig til å løpe og gå i duellene. Dette er grunnleggende ferdigheter for å vinne fotballkamper og dette må vi ha med inn til kampen mot Aalesund, slår Mjelde fast til iBergen.no.

Visekaptein Erlend Hanstveit var en av flere som ikke hadde dagen mot Lyn og ble belønnet med karakteren 1 på FXTs spillerbørs. På dagens formasjonstrening benyttet Mjelde først Ramiro Corrales på venstre backen før han skiftet og brukte Hanstveit.

- Jeg håper jeg får spille, jeg er i så fall klar. Hele laget ønsker å revansjere kampen i Oslo og jeg skal gjøre mitt hvis Mons (Ivar Mjelde) bestemmer seg for det.

Benken for Huseklepp
En av de friskeste spillerne mot Lyn, Erik Huseklepp, får ikke starte. Da han kom inn var han et tydelig friskt pust i en kamp han ble satt inn som angriper. Kantspilleren har også gjort gode innhopp tidligere og det er mange som forventer at han snart blir å se i en startoppstilling.

- Huseklepp sine styrker er først og fremst at han er god offensivt. Mot Aalesund vil det bli mange dueller og det kommer til å bli tett. Tar vi ledelsen og det åpner seg større rom vil nok det være rette anledningen til å bruke ferdighetene hans, sier Mjelde.

Huseklepp selv ønsker selvsagt å spille.

- Jeg har jo alltid lyst å spille. Jeg føler jeg er i form. Det er ikke mye å gjøre med at jeg ikke starter, jeg kan ikke gjøre noe med uttaket. Jeg blir alltid skuffet når jeg ikke får muligheten, sier Huseklepp til iBergen.no.

Brann stiller muligens slik (4-4-2): Johan Thorbjørnsen - Bjørn Dahl, Kristjan Sigurdsson, Olafur Bjarnason, Ramiro Corrales - Jan Gunnar Solli, Martin Andresen, Ardian Gashi, Petter Vaagan Moen - Robbie Winters, Bengt Sæternes.

Midtstopper Armann Björnsson var ikke med på verken mandagens eller tirsdagens trening og det er tvilsomt om han er med til kampen mot Aalesund.

Johan Thorbjørnsen står i mål på grunn av at Håkon Opdal fikk rødt kort mot Lyn.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere