RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helstads gjensyn med Brann-fansen

Sist oppdatert:
Etter alt og dømme debuterer Thorstein Helstad for Brann i morgen. Det han gleder seg mest til er mottakelsen fra supporterne.

Bergen er ikke som alle andre byer når det kommer til å støtte laget sitt. De er kjent for sin lojalitet og entusiasme. En spiller som har vært i klubben før vet alt om akkurat dette.

- Jeg er klar hvis Mons har lyst å bruke meg, men jeg regner ikke med jeg starter. Jeg gleder meg uansett veldig. Mottakelsen fra fansen er noe av det beste med å spille for Brann. Det er noe helt spesielt, noe jeg husker godt fra forrige periode jeg var her, sier Helstad.

Forventningspress
At det stilles forventninger til angrepsspilleren vet han alt om, men angriperen som spiller sin første kamp på om lag to måneder lar seg ikke stresse.

- Jeg håper på et innhopp og gjøre en god innsats for Brann. At folk forventer at jeg skal score mål hele tiden kan jeg ikke forholde meg til. Målene kommer etter hvert, sier Helstad.

- Godt å ha ham i laget
En av de største Brann-profilene, Charlie Miller, synes det er gledelig at Helstad endelig er spilleklar for Brann.

- Det er flott at han er med mot Viking. Helstad er en god spiller og vil tilføre laget svært mye. Han kommer også til å score mål for oss og blir et viktig bidrag i kampen om gullet, roser Miller.

Helstad er nettopp meniskoperert og vil ikke holde en hel kamp. Men han kan bli et verdifullt kort å snu like før poengpotten skal hankes inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere