RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helsvart for nordmennene

LANGT BAK: Henrik Kristoffersen kjørte ingen god første omgang av storslalåmrennet i Alta Badia og ligger langt bak foran finaleomgangen.
LANGT BAK: Henrik Kristoffersen kjørte ingen god første omgang av storslalåmrennet i Alta Badia og ligger langt bak foran finaleomgangen. Foto: Joe Klamar (Afp)
Sist oppdatert:
Både Henrik Kristoffersen og Kjetil Jansrud langt bak i Alta Badia.

Henrik Kristoffersen klarte ikke å slippe seg løs og tapte tid hele veien, men er videre til finaleomgangen i søndagens storslalåm i verdenscupen.

20-åringen har opplevd motgang siden slalåmtriumfen i finske Levi 16. november. Søndag håpet han å gjøre et godt storslalåmrenn i Alta Badia, men Kristoffersen fikk det ikke til å flyte i den italienske bakken. Farten ble ikke stor nok.

Med startnummer 11 var han 1.12 sekunder bak ledende Marcel Hirscher allerede ved første mellomtid. Han tapte tid hele veien ned og var på etterskudd med 3.21 i mål.

Det klaffet heller ikke for Leif Kristian Haugen. Bærum-alpinisten var bak med hele 2.41 sekunder på tredje mellomtid. Til slutt gjorde han en feil og kjørte ut.

Kjetil Jansrud har vært den store fartskongen så langt i vinter. Lørdag tok han en overlegen seier i super-G-rennet i Val Gardena. Dagen derpå gjorde han et forsøk på å kjøre en god storslalåm. Det satt ikke helt for 29-åringen, men tok seg greit til finaleomgangen. Han slo tiden til Kristoffersen og er 3.12 sekunder bak Hirscher.

Også Rasmus Windingstad og Marcus Monsen deltar i søndagens storslam. Førstnevnte ligger på 28.-plass etter at 60 løpere har kjørt. De 30 beste går videre. Monsen er nummer 50. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere