Gå til sidens hovedinnhold

Helsvart for skiskytterjentene

Liv Grete Skjelbreid Poiree og Gro Marit Istad Kristiansen startet søndagens jaktstart som henholdsvis nummer to og tre. Jaktstarten gikk dårlig. Veldig dårlig.

Skjelbreid Poiree endte på 19. plass, mens Istad Kristiansen ble nummer 28.

- Det er ikke så mye å si om dette. Jeg slet helt fra start og hadde absolutt ingen topp dag. Derfor var det ikke tilfeldig at det gikk så dårlig for meg. Det skjønte jeg ganske tidlig i løpet, men denne gangen hadde jeg ingenting å skylde på. Siktet var ikke løst, og ingenting annet var galt heller, sa Liv Grete Skjelbreid Poiree til NTB etter søndagens skuffende innsats i jaktstarten.

Vann på skuddet
Franske Sandrine Bailly vant i verdenscuprennet i jaktstart i snøværet i Hochfilzen. Hun var 14,4 sekunder foran tyske Martina Glagow. Olga Zaitseva fra Russland tok tredjeplassen, vel 42 sekunder bak, mens Liv Grete Skjelbreid Poiree ble slått med 2.09 minutter.

Skjelbreid Poiree ble felt av ujevn og litt variabel form. Gro Marit Istad Kristiansen hadde andre problemer. Hun hadde vann på skuddet.

- Det sa bare poff, poff, poff når jeg skjøt. Det var bare så vidt skuddene nådde fram til blinken. Det var så ille at jeg ikke hadde sjans til å treffe, sa hun til NTB etter at hun hadde slitt seg i mål to minutter og 45 sekunder etter vinneren.

Både Borghild Ouren og Linda Tjørhom overrasket med god innsats i jaktstarten, og begge gikk seg flere plasser opp på resultatlisten i forhold til sprinten.

Øvrige norske:

23) Borghild Ouren 2.22,1 (5 runder)
27) Linda Tjørhom 2.37,7 (5)
28) Gro Marit Istad Kristiansen 2.45,0 (8)

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser