*Nettavisen* Sport.

Helt overlegne i Lahti

- Dette er det mest imponerende jeg har sett, utbrøt sportssjef Jan Erik Aalbu etter at han fra godstolen hjemme så det norske hopplaget slå Finland med 41,6 poeng i Lahti.

06.03.04 20:18

Alle de fire norske hopperne leverte varene i lørdagens lagkonkurranse, og var best i hver sin pulje hele veien. Inntil Roar Ljøkelsøy sikret seieren i sistehoppet, og kostet på seg å tape et poeng.

Det ble det nok en jubeldag for Roar Ljøkelsøy, Sigurd Pettersen, Tommy Ingebrigtsen og Bjørn Einar Romøren. Finnene måtte se sine egne helter bli knust på hjemmebane.

- Det er det mest imponerende jeg noensinne har sett av et lag i en lagkonkurranse. En slik hopping og jevnhet skal du lete lenge etter, sier en opprømt Jan Erik Aalbu til TV 2 Nettavisen.

Finnene var favoritter foran laghoppkonkurransen hjemme i Lahti, men hadde rett og slett ingenting å stille opp med mot nordmennenes jevnhet.

- Det var helt rått. Fantastisk med så god hopping. Det var utrolig morsomt å se på. Jeg har sett bedre lagkonkurranser i forhold til spenning, men det blir lenge til du ser åtte så gode hopp av et lag igjen, mener Aalbu.

Sportssjefen ble så begeistret over seieren at han måtte sette seg på sykkelen for å få ut litt av energien.

Norge har vunnet alle tre lagkonkurranser som har vært avviklet denne sesongen.

- Jeg har hele tiden sagt at vi ikke har sett slutten på dette laget ennå, men nå begynner jeg jammen meg å lure. Det blir dødsvanskelig å holde dette nivået også neste år, tror Aalbu.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag