RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Petr Josek / Reuters

Helt rått, jenter!

Sist oppdatert:
To nordmenn på pallen i Östersund.

Ann Kristin Flatland skjøt feilfritt og vant kvinnenes skiskyttersprint i Östersund fredag kveld.

Etter en skuffende laginnsats på normaldistansen, var de norske jentene tilbake der vi har sett dem så mange ganger tidligere - på seierspallen.

Flatland gikk inn på 20,41,2 og var 15,9 sekunder foran Olga Zaitseva i mål. Tora Berger tok tredjeplassen seks sekunder bak russeren.

Ann Kristin Flatland var selvsagt høyt oppe etter målgang i de svenske skogene.

- Dette var veldig bra. Jeg synes jeg gikk bra på ski, og skytingen gikk også bra. Jeg er veldig fornøyd med totalen, det var ikke å mye mer jeg kunne gjort. Det var bra både teknisk, fysisk og på skytebiten, sa Flatland til NRK etter målgang.

31-åringen innrømmer at skiskytterjentene var skuffet med egen innsats torsdag, sett bortifra Tiril Eckhoffs oppløftende fjerdeplass.

- Det har gått litt opp og ned. Jeg kjente i går at jeg trengte den gjennomkjøringen med normalen og følte at jeg kom til å gjøre det kvassere i dag. Jeg liker jo sprint bedre enn normal også, så dette kjennes bra ut, sa hun.

Tora Berger skjøt én bom på første skyting og var dermed sjanseløs mot duoen på toppen av pallen. Synnøve Solemdal ble nummer åtte, mens Elise Ringen tok 18.-plassen.

Tiril Eckhoff, som imponerte torsdag, ble nummer 36. Hilde Fenne endte som nummer 50.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere