Gå til sidens hovedinnhold

- Helt vilt i Aalesund

Aalesund kommer trolig til å selge 7.500 sesongkort for neste sesong - i 1. divisjon. - Helt vilt, sier AaFKs Ann Kristin Aarønes.

Da fristen for å fornye sesongkortene gikk ut mandag denne uken, var 3.800 seter solgt. I tillegg er mellom 2.000 og 2.500 plasser reservert frikort og sponsorer. 13. desember starter salget av de resterende 1.500 sesongkortene. Mest sannsynlig selges disse i løpet av kort tid.

Det vil si at allerede før kalenderen viser 2006, vil 7.500 personer ha sesongkort på Color Line stadion. Det er et fantastisk tall for en 1. divisjonsklubb.

- Det er helt vilt. Jeg tror ikke noen kommer til å slå dette. Sunnmøringene er gærne. I positiv forstand, sier Ann Kristin Aarønes til Sunnmørsposten. Den tidligere landslagsspilleren er administrasjonssekretær i klubben, og har travle dager for tiden.

De tre mest populære lagene i årets 1. divisjon var Stabæk, Bryne og Moss. Til sammen hadde de et tilskuersnitt på 7.984. Det vil si at Aalesund trolig vil ha flere publikummere på sine kamper enn hva de tre mest sette klubbene hadde til sammen i år.

Color Line stadion har en kapasitet på 10.700 tilskuere. I år gikk samtlige kamper for fullt hus. Det er ikke usannsynlig at det vil skje også flere ganger neste år.

Reklame

Best i test påskeegg 2021