RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helten sovnet halv fem

Sist oppdatert:
Og holdt John Arne Riise våken nesten like lenge.

BISLETT (Nettavisen): Han spilte sin andre landskamp, men den første i EM-kvalifiseringen. Og Bjørn Helge Riise gjorde det med bravur.

Les også:Gamsten svarer etter at "alle" ønsker ham vraket.

- Han måtte få nyte det
Derfor var det kanskje ikke så rart at han slet med å sovne natt til søndag.

- Han var nok litt mer ivrig enn ellers. Han lå og vred seg. Jeg prøvde å sove, men det var ikke lett med en spirrevipp ved siden av som ikke klarte å holde kjeft, sier John Arne Riise om broren om romkameraten.

- Men han måtte få nyte det. Det var en fin kveld for ham, legger han til.

Da klokka viste 04.30 natt til søndag sluknet omsider Bjørn Helge Riise.

- Hvilken følelse hadde du i går kveld og natt?

- Jeg var lettet. Det var den første kampen, og man har jo ikke lyst til å drite seg ut. Derfor er jeg lettet over at det gikk så bra.

- Jeg hadde bestemt meg for å spille som jeg alltid gjør - være aggressiv, løpe mye og gjøre det enkelt. Jeg skulle ikke drible av tre-fire stykker, fortsetter han.

Etter en middag på hotellet etter kampen, fortsatte kvelden på Riise-brødrenes rom. Der ble det etter midnatt film på canal + (av det normale og ordentlige slaget), kort og Xbox-spilling som holdt ham - og storebroren - oppe.

- Følelsen var god da jeg våknet, men nå fokuserer jeg på kampen onsdag. Jeg håper jeg får muligheten der også, og at jeg kan prestere like bra.

- Vi er glad i hverandre
John Arne var stolt av broren.

- Jeg tror folk ser at vi er to gutter som er veldig glad i hverandre, og ønsker hverandre suksess. Det var derfor jeg gikk bort til ham etter 3-0-målet. Jeg var utrolig stolt. Da han fikk den første tenkte jeg at han hadde gjort jobben. Han hadde fått en perfekt start. Når det ble to og tre også så var det egentlig litt sånn "for godt til å være sant". Men vi er glad i hverandre, og ønsker hverandre alt godt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere