RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henin-Hardenne tilbake

Tidligere verdensener Justin Henin-Hardenne er endelig tilbake i tennissirkuset, etter et avbrekk på nesten syv måneder.

Den belgiske tennisstjernen har ikke spilt siden US Open i fjor, men i Nasdaq-100 Open beviste hun at hun endelig er tilbake i toppform.

Hun slo amerikanske Abigail Spears 6-4, 6-3 og er nå kvalifisert for tredje runde i den prestisjefylte turneringen.

- Jeg var nervøs, men med litt kamptrening er jeg sikker på at jeg kommer til å spille bra, sier Henin-Hardenne ifølge Sky Sports.

Justin Henin-Hardenne slet med utbrenthet tidlig i fjorårssesongen, men deltok likevel i OL, uten å imponere nevnverdig.

- Jeg er bare utrolig glad for å være tilbake på tennisbanen. Det er det eneste som spiller noen rolle for meg i dag, sier Henin-Hardenne.

Den russiske yndlingen Maria Sharapova gikk enkelt videre til tredje runde etter seier 6-0, 6-4 over Elena Danilidou. Det samme gjelder Williamssøstrene. Venus slo Anna-Lena Groeneveld 6-2, 6-0 og søster Serena knuste Vera Douchevina 6-3, 6-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere