RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henin-Hardenne vant venninneduell

(Scanpix)
Justine Henin-Hardenne var hakket bedre enn bestevenninnen Kim Clijsters i Australian Open, og tok sin tredje Grand Slam-tittel i karrieren.

JUSTINE HENIN-HARDENNE - KIM CLIJSTERS 6-3, 4-6, 6-3: To ganger før har Justine Henin-Hardenne og bestevenninnen Kim Clijsters møttes i en Grand Slam-turnering. Hver gang har Henin-Hardenne vunnet. Og historien gjentok seg i finalen i Australian Open.

21 år gamle Henin-Hardenne fikk tøff kamp av Clijsters og måtte slite for seieren. Kampen virket avgjort da hun ledet 4-0 i siste sett, men Clijsters kom tilbake og reduserte til 3-4.

Men en tvilsom dommeravgjørelse gjorde at Henin-Hardenne brøt tilbake og kunne gå hen og vinne 6-3 i avgjørende sett.

På 40-40 ble et klart vinnerslag fra Clijsters dømt ut av overdommeren.

Har slitt med skade
Clijsters har slitt med skade under hele turneringen, og holdt faktisk på å melde forfall like før den startet. Likevel har hun klart å spille seg til finale.

- Jeg synes hun spilte en strålende finale og mot slutten var hun rett og slett for god. Dette har vært to utrolige uker for meg. For to og en halv uke siden visste jeg ikke engang om jeg kunne delta, sa Clijsters etter finalen.

Og fikk skryt av bestevenninnen.

- Jeg vil bare gratulere Kim for en fantastisk turnering. Hun var ikke sikker på om hun kunne spille, men har kjempet mye, sa Henin-Hardenne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere