RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henke gir seg ikke

Foto: Tomas Oneborg / SCANPIX
Sist oppdatert:
EM-suksessen har gitt Henke Larsson tilbake lysten på fremtidig landslagsfotball. I dag gav han beskjed om at han vil fortsette for de gulblå etter EM.

I utgangspunktet var Henkes landslagscomeback begrenset til EM-spill i Portugal. Men etter stort press fra svensk publikum og landslagsledelsen har spissen bestemt seg for å fortsette i den gulblå drakten også etter EM. Betingelsen er at han finner seg en stor klubb.

- Jeg kan tenke meg å fortsette. Jeg håper på å spille for en stor klubb i Europa. Da spiller jeg også for landslaget, sier han til den svenske avisen Dagens Nyheter i dag.

Og ifølge Henkes agent er det ingenting som tyder på at han går klubbløs etter sluttspillet. Ifølge Sunday Mirror og The People har 32 klubber stilt seg i køen av interessenter. Fremst står for øyeblikket FC Barcelona hvor ryktene sier at et bud på 56 millioner er i vente.

Larssons tidligere trener i Celtic, Martin O'Neill, er ikke overrasket.

- Henke vil bli en suksess hvor som helst i verden. Han er det nærmeste et geni jeg noensinne har jobbet med innen fotball, sier han til The People.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere