Gå til sidens hovedinnhold

Henke gir seg ikke

EM-suksessen har gitt Henke Larsson tilbake lysten på fremtidig landslagsfotball. I dag gav han beskjed om at han vil fortsette for de gulblå etter EM.

I utgangspunktet var Henkes landslagscomeback begrenset til EM-spill i Portugal. Men etter stort press fra svensk publikum og landslagsledelsen har spissen bestemt seg for å fortsette i den gulblå drakten også etter EM. Betingelsen er at han finner seg en stor klubb.

- Jeg kan tenke meg å fortsette. Jeg håper på å spille for en stor klubb i Europa. Da spiller jeg også for landslaget, sier han til den svenske avisen Dagens Nyheter i dag.

Og ifølge Henkes agent er det ingenting som tyder på at han går klubbløs etter sluttspillet. Ifølge Sunday Mirror og The People har 32 klubber stilt seg i køen av interessenter. Fremst står for øyeblikket FC Barcelona hvor ryktene sier at et bud på 56 millioner er i vente.

Larssons tidligere trener i Celtic, Martin O'Neill, er ikke overrasket.

- Henke vil bli en suksess hvor som helst i verden. Han er det nærmeste et geni jeg noensinne har jobbet med innen fotball, sier han til The People.

Reklame

Årets julegave? Ball-genseren er tilbake!