RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henke senket Rangers

Sist oppdatert:
Henrik "Henke" Larsson sendte på egenhånd Henning Berg og lagkameratene i Rangers ut av den skotske FA-cupen søndag ettermiddag.

CELTIC - RANGERS 1-0: Svensken satte inn en keeperretur etter skudd fra Alan Thompson, og sendte erkerival Celtic til semifinale i den skotske FA-cupen med 1-0-seier. Scoringen kom etter 53 minutters spill.

Dermed surfer suverene Celtic mot en ny dobbelttriumf i Skottland. Celtic leder serien med 16 poeng foran Rangers, og kun mirakler kan hindre Martin O'Neills menn seriemesterskapet. De grønne og hvite er også fremdeles med i UEFA-cupen, mens erkerival Rangers' håp om en pokal denne sesongen forsvant med søndagens tap.

Berg tilbake

Henning Berg var tilbake i midtforsvaret til Rangers, men kunne ikke forhindre at målkongen Henrik Larsson scoret. Berg fikk tillit av manager Alex McLeish etter en periode på benken. Berg gikk nylig hardt ut mot McLeish og sa at det var utenomsportslige grunner til at han ikke fikk spille. Berg mente McLeish hadde hentet nederlenderen Frank de Boer som en vennetjeneste til Dick Advocaat. Søndag spilte Berg og de Boer sammen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere