RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Henke» vurderer comeback

KAN GJØRE COMEBACK: Henke Larsson, her fra deltakelsen med Sverige i EM i 2000.
KAN GJØRE COMEBACK: Henke Larsson, her fra deltakelsen med Sverige i EM i 2000. Foto: Tor Richardsen (Scanpix)
Vil redde sin egen klubb fra nedrykk.

Den tidligere svenske fotballspilleren Henrik «Henke» Larsson vurderer å på nytt dra på seg fotballdrakta og gjøre comeback på banen.

Bakgrunnen for dette er at klubben han nå trener, Landskrona, risikerer nedrykk fra det nest høyeste nivået i Sverige, Superettan.

Etter fire år i den svenske toppdivisjonen rykket Landskrona ned til Superettan i 2005, og har siden befunnet seg mye i det som kan kalles ingenmannsland på tabellen.

Halvveis ut i årets sesong ligger Landskrona imidlertid helt nede på 13.-plass, med bare 17 poeng på 15 kamper - en plass som vil føre klubben til playoff for videre spill på det nest høyeste nivået.

På grunn av krisen i klubben vurderer treneren sammen med ledelsen om den tidligere storspilleren skal hjelpe laget også ute på banen.

Som spiller vant Henke Larsson ligagull med klubber som Celtic, Barcelona og Manchester United, i tillegg til VM-bronsen med Sverige i 1994.

Landskrona er den første klubben 39-åringen trener, etter at han la opp som fotballspiller i 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere