RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henning Berg støtter protest

Sist oppdatert:
Lillestrøm er luta lei mandagskamper.

I kveld møtes Haugesund og Lillestrøm til Tippeliga-kamp i Haugesund.

Les også: - TV 2 dreper supporterkulturen

Kanari-fansen mener at TV 2 altfor ofte velger Lillestrøms kamper til mandagskamper, og boikotter kveldens kamp. Kampen er Lillestrøms femte bortekamp på en mandag denne sesongen. I tillegg har klubben spilt én hjemmekamp dagen etter en vanlig serierunde - da på en tirsdag etter at det var full runde mandagen før som var andre pinsedag .

Ingen gule og svarte tilhengere vil være til stede på Haugesund stadion i kveld.

Og supporterne får støtte av trener Henning Berg.

- Jeg forstår hvorfor Kanari-Fansen og de andre LSK-supporterne gjør det. Det er frustrerende når så mange bortekamper som blir lagt til mandager. Det er også kort varsel når endringene kommer, og vi har hatt uforholdsmessig mange slike kamper, sier Henning Berg til lsk.no.

- Det er selvsagt fint for oss å få spille på TV, men ikke så mange mandager på rad. Det er vanskelig for supporterne å planlegge. Jeg har full forståelse for det, men samtidig hadde vi også ønsket at de var der for å backe laget og hjelpe gutta. Men sånn er det, og jeg forstår at det er slik at man noen ganger må markere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere