(Fredriksstad Blad): FFK er fortsatt ubeseiret etter ti serierunder og tok sin fjerde seier for denne sesongen. Men triumfen satt langt inne. Håvard Åsheim la opp til Simen Rafn. Den hjemvendte sønnen la inn til Henrik Kjelsrud Johansen som var iskald med pannebrasken. 2-1 og fullt kok på stadion.

Se høydepunktene fra kampen under (bilder med tillatelse fra TV 2):

Alba med tidlig scoring

Det ble en spesiell kamp for FFk-spissen Riki Alba.

Allerede etter 40 sekunder så det ut som Alba var ferdigspilt. Han vred seg i store smerter og fikk medisinsk behandling. Drøye to minutter senere var han på farten, da han satte inn ledermålet. Håvard Åsheim (28) var arkitekten til som var et enkelt mål å sette inn for spissen i front.

Ble spilt lave

Etter drømmeåpningen ble FFK spilt lavt. Jonas Magnusson kom riktignok til en stor sjanse, men så var det nok en gang FFK-keeper Håvar G. Jenssen som skulle stå frem. Etter 23 minutters spill sto burvokteren for en nydelig redning og fem minutter senere var han på rett plass igjen da gjestene jaktet en redusering.

I pausen tok Mikkjal Thomassen grep.. Ut gikk Riki Alba, Lucas Lima og Stian Stray Molde til fordel for Henrik Kjelsrud Johansen, Mads Nielsen og Ludvig Begby.

Men det var gjestene fra Bergen som gravde frem den første store sjansen etter sidebytte, da Mame Mor Ndiaye traff stolpen seks minutter ut i 2. omgang. Etter 57 minutter var igjen Åsane farlig frampå, men nok en gang var keeper Jenssen der han skulle være. foran 3.063 tislkuere. Etter det overtok FFk banespillet og etter 68 minutters spill kom Håvard Åsheim til en stor sjanse.

Tre minutter før slutt skulle gjestene fra Bergen lykkes, da Ndiaye skallet inn utligningen. Men det skulle bli et mål til. Og det var Henrik Kjelsrud Johansen som reddet kvelden med et nydeliug hodestøt.