Gå til sidens hovedinnhold

Henrik to foran Tiger

- Bra til å være meg, sier Norges beste mannlige golfspiller.

Tiger Woods spiller sin andre turnering etter comebacket, men fikk ikke sving på kølla torsdag. To slag over par og 88. plass er ikke det vi vanligvis forbinder med verdens beste golfspiller.

Dersom han ikke tar seg kraftig sammen risikerer han å misse cutten i Quail Hollow Championship i North Carolina. . Det har bare skjedd 15 ganger tidligere i løpet av de 254 turneringene Tiger har spilt på PGA-touren.

Les også: Suzann og Marianne henger etter

«Den utvalgte»
Henrik Bjørnstad på sin side ligger bedre an etter å ha gått den første runden på par. Det gir delt 44. plass, og med tilsvarende prestasjon i den andre runden fredag vil nordmannen endelig få litt helgespill. Han har misset cutten de siste tre turneringene og i totalt seks av ti turneringer denne sesongen.

Og Bjørnstad satte pris på å slå Tiger.

- Jeg er veldig fornøyd med dagens runde. Slo «den utvalgte» med to slag, veldig bra til å være meg, twitrer 30-åringen etter runden med fire bogeyer og fire birdier.

Se Henriks scorekort.

Tiger på sin side erkjente at han har noe å jobbe med.

- Det var en forferdelig dag. Det var bare ikke min dag. Jeg slet hele veien, og måtte droppe baller ut av hindre og fant baller blant trærne, sa Woods etter den skuffende runden.

Se Tigers scorekort.

Van Pelt i teten
Bo Van Pelt leder turneringen sju under par. Fredag spilles den andre runden som avgjør hvem som får være med i helgespillet.

Se ledertavlen her.

Vinneren stikker av med 1.152.000 dollar, mens den samlede premiesummen er 6,4 millioner dollar.

Kommentarer til denne saken