RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry: - Jeg er ikke ferdig!

Sist oppdatert:
Thierry Henry har tidligere antydet at han ville gi seg med landslagsspill etter dette EM`et. Nå har han snudd.

Både Claude Makelele og Lilian Thuram annonserte at 0-2-tapet mot Italia var deres siste i landslagstrøya. Noen ventet også på den samme beskjeden fra lagkaptein Thierry Henry. Men det kommer ikke.

- Dette tapet endrer ikke min framtid. Jeg innrømmer at det gikk en tanke eller to om å slutte på landslaget etter tapet, Men nå er de borte.

- Vi vinner og taper sammen. Det er ikke bare trenerens problem, selv om jeg vet at mange mennesker vil begynne å kreve hans avgang. Vi hadde den samme treneren under VM i 2006, sier han til BBC.

Han mener Frankrike ble hardt straffet mot Italia, spesielt etter at Franck Ribery måtte gå ut etter ti minutter, og Eric Abidal ble utvist kvarteret senere.

- Vi hadde noen tilbakeslag. Først straffa, og så utvisningen. Når vi bare var ti mann, så ble det for tøft for oss. Til slutt hadde vi uflaks med det andre målet – som kom etter å ha skiftet retning i muren. Vi ga alt, men det holdt ikke.

- Vi har mislykkes. Å tape en finale eller tape i gruppespillet blir akkurat det same. Nå må vi stille oss selv noen spørsmål, fastslår Barcelona-stjerna overfor BBC.

Sjekk EM-magasinet!

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Vinn flatskjermer i Nettavisens EM-quiz

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere