Gå til sidens hovedinnhold

Henry: - Bruk video hele tiden

Thierry Henry mener dommerne bør bruke videobevis hele tiden, og ikke bare på utvalgte episoder.

Zinedine Zidane ble vist det røde kortet etter at fjerde- og femtedommeren hadde studert episoden med Marco Materazzi på video. Det syntes Thierry Henry var greit. Men han vil ta i bruk videobevis over hele linja, ikke bare i enkelttilfeller.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men jeg tror det er riktig å bruke videobevis på den måten. Men hvis de vil bruke det på én ting, så må de bruke det på en annen også. Og det inkluderer Marco Materazzi, sa Arsenal-spissen.

Materazzi må ha fyrt opp Zinedine Zidane på ett eller annet vis, og tv-bildene antydet også at italieneren kløp Zizou i brystet kort tid før franskmannen mistet besinnelsen og stanget Materazzi i brystet med hodet.

Henry sier også at han ikke kan snakke om det som ble sagt i garderoben etter kampen, selv om Raymond Domenech - den franske landslagstreneren - antydet at Zidane var lei seg for det han hadde gjort.

- Jeg kan ikke gå inn på det. Vi gikk ikke inn i detaljer, svarte Henry vagt på spørsmål fra journalistene.

Måljegeren var også med og tape Champions League-finalen mot Barcelona for snaue to måneder siden. Men han prøver ikke å tenke negativt.

- Jeg var med da vi vant VM i 1998, så det er da noe. Og vi må også huske på at for bare noen uker siden var det ingen som trodde vi skulle nå finalen. Så å komme dit er en bedrift. Vi kan være fornøyde. Vi har gjort noe vi kan være stolte av, men det var selvsagt ikke slik vi ville at det skulle ende.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken