RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry flykter ikke

Foto: AP Photo/Peter Dejong (Scanpix)
Sist oppdatert:
Thierry Henry forlater ikke Arsenal dersom Arsene Wenger ikke kommer til å forlenge sin kontrakt.

Engelske medier har lenge spekulert i om det blir «stjerneflukt» fra Arsenal om Wenger ikke forlenger sin kontrakt. Franskmannen har vært manager i Arsenal i 11 år, og har ett år igjen av sin nåværende kontrakt.

Wenger vil foreløpig ikke forlenge.

- Jeg vil fullføre min nåværende kontrakt. Men for øyeblikket tenker jeg ikke på en eventuell forlengelse. Det er lenge til sommeren 2008 og etter det får vi se hva som skjer, sier Wenger til Arsenals egen hjemmeside.

Thierry Henry - Arsenals største stjerne - lover imidlertid at han blir værende i klubben uansett om Wenger slutter eller ikke.

- Jeg har tre år igjen av min kontrakt med Arsenal og har ikke planer om å fortsette karrieren et annet sted. Jeg elsker denne klubben og føler meg fremdeles stolt hver gang jeg spiller i Arsenal-trøyen, sier Henry, ifølge Reuters.

Viseformann David Dein forlot Arsenal forrige uke, og det har ført til spekulasjoner om Wengers fremtid. Arsene Wenger er nær venn av Dein, som også var mannen som hentet den suksessrike manageren til London-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere