*Nettavisen* Sport.

Henry forsvarer Cudicini

Arsenal-spissen Thierry Henry fikk seiersmålet lørdag i gave fra Chelsea-keeper Carlo Cudicini. Nå tar Henry italieneren i forsvar.

På stillingen 1-1 mistet Cudicini en enkel ball rett i beina på Thierry Henry, og Arsenal vant toppkampen 2-1.

- Som alle andre trodde jeg at han hadde ballen i hendene. Så traff den plutselig kneet mitt og rullet i mål. Men Cudicini er en strålende keeper, og han spilte meget bra mot oss også. Jeg skjønner ikke hvordan han reddet da jeg var alene mot ham, sier Henry til Arsenals hjemmeside.

- For tidlig

Han mener kritikerne ikke har noen grunn til å slakte Cudicini.

- Han er en fantastisk keeper, og slike ting kan skje. Så fort man gjør en tabbe, er det mål. Men man må alltid se på det andre de har gjort i løpet av kampen, sier Henry.

Arsenal har nå vunnet borte mot Liverpool, hjemme mot Chelsea og klart uavgjort mot Manchester United. Likevel mener Henry at det er for tidlig å snakke om ligagull.

- Det er for tidlig å snakke om det. Kanskje man kan si noe mer etter jul eller i februar. Vi må fortsatt vinne kamper som andre kaller "lette", selv om ingen av dem er særlig lette. At man slår Chelsea betyr ikke at man er i toppen når det hele er over, men viser at mentaliteten i laget er rett, sier Henry.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.