RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry gjorde det igjen

(AP)
Sist oppdatert:
Sunderlands manager Mick McCarthey ønsket å stå høyt med den bakre fireren på Highbury. Det utnyttet selvsagt Thierry Henry.

Spesielt i den første omgangen på Highbury sto Sunderlands forsvarsfirer påfallende høyt. Og Premier Leagues kanskje aller beste kontringslag fikk masse av plass å boltre seg i. Anført av en opplagt Thierry Henry og den meget spennende Robin van Persie, fikk Arsenal kampen i sin lei fra første spark på ballen.

van Persie sendte Arsenal i føringen, etter å tatt ned en langpasning fra Sol Campbell på brystet etter 12 spilte minutter.

Like etter flikket den samme van Persie ballen til Lauren, som stormet frem på høyrekanten og slo et millimeterpresist innlegg gjennom straffefeltet og til Thierry Henry, som sikkert bredsida inn 2-0 for Arsenal.

Men det var Sunderland og midtstopperen Alan Stubbs som scoret det tredje målet i kampen. Etter at Steven Caldwell headet ned en corner til Stubbs, som fikk pirket ballen i mål fra kort hold.

Sunderlands håp om utligning varte imidlertid ikke lenge, da Cesc Fabregas foret Henry, som på veien mot sitt andre mål for kvelden, ydmykende nok slo tunnel på Sunderlands bakerste mann, og iskaldt satte ballen forbi keeper Ben Alnwick.

Midt i andre omgang dempet den fantastiske Thierry Henry ballen på brystkassa med ryggen mot mål, la seg bakover og brasset ballen i stolpen helt oppe ved krysset. Denne prestasjonen hadde virkelig fortjent en annen utgang. Franskmannen var sannelig verdt inngangspengene lørdag, og bare Ronaldinho betyr så mye som enkeltspiller i dagens fotball, for et lag på den europeiske fotballscenen.

Dagens to scoringer for Henry var ikke bare hans 98. og 99. i Premier League, det var også hans fjerde og femte scoringer på Highbury denne sesongen. Dermed har franskmannen scoret alle seriemålene sine på hjemmebane så langt.

Sunderland tapte på sin side deres fjerde kamp på rad, og allerede etter 12 spilte kamper, kan man slå fast at den nåværende tabelljumboen kommer til å bli værende i bunnstriden. Arsenal avanserte med seieren til tredjeplass i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere