RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry har signert

Foto: JOSEP LAGO (AFP)
Sist oppdatert:
Sjekk hvem franskmannen skal spille for.

Onsdag melder nyhetsbyrået AP at Thierry Henry endelig er klar for MLS-klubben New York Red Bull.

Dermed blir den meritterte franskmannen, med en fortid i blant annet Arsenal, Juventus, Monaco og Barcelona, en del av norske Erik Solers klubb.

- Viktig å levere
Spissen har i langt tid blitt linket til den amerikanske klubben, men det er først nå at Soler har kunnet presentere 32-åringen.

- Det er viktig å levere det man har lovet. New York Red Bulls har lovet å bygge ny stadion. Det har vi gjort. Vi lovet også å signere nye spillere, og det har vi også gjort, sier nordmannen.

- Vi har også lovet stjernespillere, og nå er en klar. Jeg tror dette er viktig for å få folk til å komme på kamper, sier Soler.

- Det blir en ære
Henry vil bli presentert på en pressekonferanse på Red Bull Arena i New York torsdag. Franskmannen ser fram til et nytt kapittel i karrieren.

- Det vil være en ære å få spille for New York. Jeg kjenner til klubbens historie, og er svært motivert for å bidra til at klubben vinner serien for første gang i historien, sier Henry ifølge AP.

- Slik jeg kjenner klubben, er jeg sikker på at vi vil lykkes med dette, fortsetter ham.

New York har også tidligere Aston Villa-spiller Juan Pablo Angel i stallen. Kolombianeren er klubbens kaptein, mens laget trenes av svenske Hans Backe.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere