RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Henry i krangel med Arsenal-supporter

Sist oppdatert:
Det kokte over etter tapet mot Swansea.

Arsenal gikk på sitt andre strake nederlag i Premier League søndag, da rødtrøyene mistet ledelsen og tapte 3-2 mot Swansea på Liberty Stadium.

Etter kampslutt gikk Thierry Henry rundt til sine lagkamerater og bedyret at alle skulle bort og takke de tilreisende Arsenal-supporterne for kampen.

Gestikulerte
Da de kom bort til svingen med Arsenal-supportere, ble de møtt av flere illsinte tilrop fra en supporter, og det likte den franske superstjernen dårlig.

Henry gestikulerte med hånden, og skal ha bedt supporteren om å kutte ut kritikken, og heller støtte laget etter et tungt tap, melder The Guardian.

Måtte forklare seg
Spissen ble senere nødt til å forklare Arsenal-ledelsen om hendelsen, og skal da forklart det med at han kun ønsket å snakke med supporteren, for på den måten overbevise ham om at han heller burde støtte enn å kritisere laget.

Arsenal ligger fortsatt på 36 poeng. Det er ti poeng opp til Tottenham på tredjeplass og fire poeng opp til Chelsea på fjerdeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere