*Nettavisen* Sport.

Henry i strupen på dommeren

Arsenal-stjernen Thierry Henry fatter ikke hvordan dommeren kunne blåse hands før utligningsmålet.

CSKA MOSKVA - ARSENAL 1-0: Fire minutter før slutt trodde publikum, spillere og TV-seere at Henry hadde utlignet til 1-1 i Champions League-bortekampen mot CSKA Moskva.

Men dommer Mejuto Gonzalez mente Henry hadde dratt med seg ballen med hånden og ga derfor storscoreren gult kort.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: REUTERS/Eddie Keogh (Scanpix)

- Dommeren så en hands som ikke fantes. Du må spørre ham hvorfor. Han ga meg gult kort for den angivelige handsen. Dersom du kan se at jeg handser på reprisen, er jeg villig til å gi deg hva du måtte ønske, sa Henry etter kampen.

- Jeg vet at målet var korrekt. Keeperen og forsvarerne reagerte ikke – bare en linjedommer 55 meter unna. Jeg var rasende. De skulle gitt meg rødt kort for «handsen». Det ville vært toppen av kransekaken, fortsetter Henry, som får støtte av manager Arsene Wenger.

- Vi må godta at dommerne noen ganger tillater mål fordi de ikke får med seg hendelser. Nå har vi noe nytt – de annullerer scoringer fordi de ser ting som ikke har skjedd. Det er et problem, raser franskmannen.

Dårlig dømming eller ikke: CASKA Moskva var det beste laget og kapret fullt fortjent førsteplassen i gruppe G med sju poeng på tre kamper. Arsenal følger på andreplass med seks poeng. Porto har fire og Hamburg null.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.