RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Eddie Keogh/SCANPIX

Henry klar for Arsenal

Sist oppdatert:
Wenger bekrefter avtalen.

Arsenal og Thierry Henry er enige om en leieavtale på to måneder. Det bekrefter Arsenal-sjef Arséne Wenger på klubbens hjemmeside.

- Han er veldig glad, men samtidig ydmyk. Han ønsker bare å hjelpe oss i en periode vi mister to angrepsspillere, sier Wenger.

To måneder
Arsenal mister nemlig både Gervinho og Marouane Chamakh, som begge skal spille i afrikamesterskapet.

34-årige Henry har trent med London-klubben siden sesongen i Major League Soccer tok slutt i november. Franskmannen trenger ikke reise tilbake til USA før i mars, og dette gjør et korttidslån i gamleklubben mulig.

- Han skal spille for oss i to måneder og det er veldig positivt for oss. Hans erfaring kommer til å hjelpe de andre spillerne, både på og utenfor banen, sier Wenger til Skysports.

Han er glad for at de klarte å komme frem til en avtale med Henry, som har ferie fra sin opprinnelige klubb New York Red Bulls i USA.

- Fortsatt en fantastisk spiller
- Det er veldig positivt for oss, for han er et eksepsjonelt talent, sa Wenger og fortsatte:

- Jeg respekterer hans ønske om å hjelpe oss i denne perioden. Han er 34 år, men har ikke mistet sin klasse. Han har fortsatt bra fart og er fortsatt en fantastisk spiller, sier Wenger.

Henry er nå 34 år, og comebacket i Arsenal-trøya vekker garantert minnene hos Gunners-fansen. Franskmannen er en levende legende i Arsenal og har scoret 174 Premier League-mål og 226 mål totalt for London-klubben.

Hva tror du? Blir Henry en suksess? Diskuter under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere