RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry lei av Real Madrid-snakk

Sist oppdatert:
Da Arsenal kjøpte José Antonio Reyes, fikk ryktene om at Thierry Henry er på vei til Real Madrid nye bein å gå på. Nå avfeier Gunners-spissen dette på det sterkeste.

Da Arsenal snappet supertalentet José Antonio Reyes foran nesen på Real Madrid, slo spanske medier umiddelbart fast at det lå en avtale mellom klubbene.

Siden Arsenal fikk Reyes, skulle Real Madrid få førsterett på Thierry Henry, mente de.

Arsenal-formann David Dein har gjentatte ganger sagt at Henry blir på Highbury, og nå går også hovedpersonen ut selv og forteller hvor skapet skal stå.

- Jeg er allerede møkklei dette. I seks måneder har jeg sagt at jeg ikke ønsker å forlate Arsenal. Det er akkurat som om jeg repterer meg selv, mens det som egentlig skjer er at andre mennesker og pressen snakker for meg. Det er urettferdig, sier han til Marca.

Og han gir klar beskjed om at han har ingen planer om å forlater Arsenal.

- Arsenal ga meg muligheten til å starte karrieren min på nytt. Jeg kan ikke glemme det nå. Vi forsøker alle å gjøre dette til en klubb med suksess og jeg kan ikke forlate skipet nå. Jeg sier det igjen: Jeg ønsker ikke å dra til Madrid, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere