RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry reddet Arsenal - igjen

Sist oppdatert:
”Topplagdødaren” i Premier League gjorde det nesten igjen. Men nok en gang reddet Thierry Henry tre poeng for Arsenal.

WOLVERHAMPTON – ARSENAL 1-3: Akkurat da Arsenal trengte det som mest, løp Henry gjennom Wolverhampton-forsvaret og trillet ballen bak keeper Michael Oakes. På det tidspunktet hadde Wolves rødtrøyene i kne og var i ferd med å gjøre det de gjorde mot Manchester United for ikke lenge siden.

Henrys 17. ligamål

Henrys mål var det 17. i ligaen denne sesongen. Og 2-1-scoringen tok også luften ut av ulvenes ballong. For like etter 2-1 gjorde forsvareren Toure 3-1, og dermed var Gunners-maskineriet i gang igjen.

Selv uten Fredrik Ljungberg og Martin Keown, tok Arsenal tre nye poeng, og dermed er kampen om ligagullet enda mer tilspisset.enn noen gang. Spesielt ettersom også Manchester United tok tre nye poeng.

Ganea viste klasse

Men helt fram til timen var spilt var Wolves fullt på høyde med Arsenal. Anført av Ivan Ganea (30), mannen som scoret Romanias mål i 1-1-kampen mot Norge på Ullevaal i fjor, var ulvene aggressive og skapte sjanser.

Sammen med skotske Kenny Miller på topp skapte Ganea mye på topp, og 1-1-scoringen var det stil over. Etter 26 minutter styrte han ballen bak Jens Lehman fra 10 meters hold.

Etter dette kunne ulvene fort ha scoret flere. Veteran-backen Denis Irwin (38), for eksempel, var nære på to ganger fra frispark utenfor 16-meteren. Og Miller var alene igjennom uten å score.

Men så dukket Henry opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere