Gå til sidens hovedinnhold

- Henry ser skikkelig bra ut

Robin van Persie har latt seg imponere på treningsfeltet.

I løpet av åtte år scoret Thierry Henry 174 mål på 254 ligakamper for Arsenal. Han forlot klubben som en legende. Like før jul ble han også hedret med en statue utenfor Emirates Stadium i London.

Nå er han tilbake, utleid fra New York Red Bulls.

- Det er fantastisk å ønske Thierry Henry tilbake til klubben. Hans comeback vil løfte alle, skriver Robin van Persie i kampprogrammet til mandagens FA-cupkamp mot Leeds United.

Den kampen kan du selvsagt følge direkte i Nettavisens livesystem.

Thierry Henry er blitt 34 år gammel og mange er spente på hva han kan tilføre Arsenal i 2012. De første glimtene får man sannsynligvis allerede mot Leeds.

- Jeg er sikker på at han vil få mange kamper, for jeg har sett ham på trening. Jeg vil ikke legge for mye press på ham, men jeg kan forsikre dere om at han ser skikkelig bra ut, sier Arsenals nederlandske kaptein ifølge arsenal.com.

Han tror at Henrys valg om å returnere til Arsenal kommer av franskmannens kjærlighet til klubben.

- Noen vil kanskje spørre hvorfor han kommer tilbake, for han er allerede en legende. Han fikk jo nettopp en statue her! Men for meg forteller dette alt om ham: Han kommer tilbake fordi han elsker spiller og ønsker å være en del av den klubben han elsker, sier van Persie.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken