RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Henter 125 000 kroner på Øvrevoll

Yvonne Durant og Madam Markievicz blir Oaks-favoritt. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Norsk Oaks for hoppene er kveldens hovedløp i V5 spillet. 10 hopper stiller til start og vår soleklare favoritt blir 6 Madam Markievicz. Hun var annenhest i Norsk 1000 Guineas etter gode Dingle View og viste at hun takler Øvrevolls gressbane. Etter det ble hun knepent slått av Energia Prince på Täby over 1950 meter. Energia Prince har så langt vært god i Skandinavia og denne prestasjonen skal være nok til å vinne dette løpet. Hardest i mot er 8 Geordie Iris men hun var klart slått av Madam Markeievicz sist de møttes.

Klik her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V5-1 - Derby-drømmen noviseløp. 1660 meter. Gress. Aldersvekt
12 Norwegian Reward får vinnertipset under tvil. Var mye slått sist men i følge trener var han ikke i orden i siste start. Står best til i løpet og går han som normalt skal han vinne. Kunne ha vært en banker men er usikker på formen. 6 Full Footage kommer direkte fra England med ujevne prestasjoner, men det kan være nok til en god plassering i dette selskapet. 4 Royal Games skuffet i Skandinavisk Mesterskap og kan bedre. 5 Red Eishin har holdt seg til sprint men skal kunne takle 1600 meter.

V5-2 - Sirikit-løp. 1730 meter. Gress. Handicap.
Dette er et åpent løp som krever en del kryss. 4 Fendi vant i siste start og kan gjøre det igjen. Distansen er passende og hun er i god form. 15 Mr Melodyclub har vært jevn og god i det siste og viste en svak formforbedring i de to siste startene. 11 Severio er i form men har mye vekt på ryggen. Det betyr at hun møter dårlige hester slik at hun allikevel har en god mulighet. 8 William Hepurn har lenge vist dårlig form men siste start var en oppgang. Fortsetter det kan han være med helt framme.

V5-3 - Norsk Oaks. 2400 meter. Gress. Aldersvekt.
Vår soleklare favoritt blir 6 Madam Markievicz. Hun var annenhest i Norsk 1000 Guineas etter gode Dingle View og viste at hun takler Øvrevolls gressbane. Etter det ble hun knepent slått av Energia Prince på Täby over 1950 meter. Energia Prince har så langt vært god i Skandinavia og denne prestasjonen skal være nok til å vinne dette løpet. Hardest i mot er 8 Geordie Iris men hun var klart slått av Madam Markeievicz sist de møttes. 6 Madam Markievicz er dagens banker.

V5-4 - Subaru Cup - sølvdivisjon sprint. 1170 meter gress. Handicap.
9 the One and Only sammen med 12 Match Point og 7 Filligree er mine favoritter i dette løpet. Alle tre har vist stabil form i de siste startene og de blir vanskelige å slå. Jeg kan ikke skille disse tre hestene. 4 Livigno er ute på sin beste distanse og skal ikke glemmes. 2 Alight er en habil sprinter og 8 Majestic Maxx er i storform.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5 - Noark sprintcup amatørløp. 900 meter. Gress. Handicap.
2 Fair Flair var kjempegod i Gøterborg sist søndag da hun vant over 2400 meter. Har vunnet fire løp i år og kan utmerket godt lede fra start til mål. 3 Quint Essentials var knepent slått i siste start og formen er tydeligvis på vei. 10 Surfer og 4 Big Master har begge vist gode prestasjoner i siste start og bør med på bongen. 11 Nataniel kan overraske og 1 Topper vant i København 24. juli.

TIPS ØVRIGE LØP

Løp 1:
8 Cincinnatus overbeviste i sitt debutløp og vi tror han vinner igjen. 9 Casano var kun halvannen lengde bak Cicinnatus og det kan være godt nok til en annenplass. 2 Red Oak var klart slått av Super Sub i sitt debutløp. Sistnevnte er god slik at denne prestasjonen kan være god nok til en plass på trippelen.

Løp 2:
10 Ko Zin med Yvonne Durant på ryggen vant lett på Täby 15. juli. Nå er det samme banetype og distanse og hun ffår vinnertipset. 11 Hope On Earth er en nyimport fra Frankrike. Hun har startet fem ganger allerede og har vært plassert både på Longchamp og Saint Cloud i Paris. Det kan være godt nok. Er 6 Johaug like rask og energisk som sin navnEsøster må hun med på en trippelbong.

Løp 8:
6 Aylar har langt om lenge begynt å vise form og årets første seier står snart for tur. Den kan komme i dag. 2 Navigation er ute på en fin distanse og skal ikke glemmes. 1 Habenaria og 15 Hallingdal Blue er outsidere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere