*Nettavisen* Sport.

Her avslører hun et motbydelig kvinnesyn

TAR ET OPPGJØR MED LIGAEN: Katie Nolan. Foto: FOX Sports

Katie Nolan er vår nye helt.

NEW YORK (Nettavisen): Det er ingen hemmelighet at National Football League (NFL) i USA har visse utfordringer når det gjelder kvinnesyn.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Nettavisen har tidligere omtalt Ray Rice, superstjernen som slo kjæresten i svime i en heis og ble avslørt av videobilder, men han er dessverre ikke den eneste NFL-spilleren som har brukt vold mot kvinner.

Greg Hardy er en annen. Han returnerer nå etter ti kampers karantene for voldelig overfall mot en eks-kjæreste og spiller kamp førstkommende søndag.

- Jeg håper jeg kommer ut «guns blazing», fortalte Hardy til pressen etter en treningsøkt denne uka.

Det får Katie Nolan til å reagere. Hun leder programmet «Garbage Time» på FOX Sports.

- Han ble kjent skyldig i voldsbruk mot sin daværende kjæreste, både av en domstol og av ligaen, blant flere andre ting for å ha kastet henne på en sofa full av geværer. Når han snakker med pressen for første gang siden utestengelsen, sier han at han «håper å starte kampen med våpnene i fyr»?

- Dette er forunderlig for meg. Ikke bare som en kvinne, men som en som har utdannelse innen PR. Hvordan lar dere en sånn kommentar slippe til? Og ikke bare lar dere det skje, men dere publiserer den på ligaens offisielle nettside, som jeg registrerer har den nydelige, rosa sløyfen denne måneden fordi dere bryr deg sånn om kvinner! Det er kult. Tusen takk! sier Nolan sarkastisk.

Hardy nøyde seg ikke med våpenreferanser i sitt første intervju, men fortsatte med å snakke om de sexy damene til andre spillere i ligaen - godt hjulpet av journalister med et lignende kvinnesyn.

Katie Nolans respons er imidlertid fantastisk. Se videoen her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag