RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her biter keeperen til mot spissen

Sist oppdatert:
«Vampyr»-keeper sendte motspiller til sykehus. Se video!

Det var i en argentinsk cupkamp nylig at keeperen Gabriel Orozco mistet besinnelsen. En smule.

Keeperen hadde tydeligvis sett seg lei på innpåslitne spillere inne i boksen og etter å ha vippet en heading over til corner flekket burvokteren tenner.

Og det bokstavelig talt.

Keeperen ble svært irritert på den nærgående spissen Nicolas Cardinal og bet motspilleren i kinnet. Cardinal ble selvsagt sjokkert og falt sammen på gresset.

Den rammede spilleren skal også ha hatt et stort sår på kinnet etter hendelsen og kampens dommer så ingen annen utvei enn å vise ut «vampyren» Orozco.

Cardinal skal ha blitt fraktet til sykehus etter biteepisoden.

Enn så lenge er det uklart om den biteglade keeperen får ytterligere straff for hendelsen, men det spørs vel om ikke noen velger å slenge på et par kampers ekstra karantene.

Gabriel Orozco spiller for øvrig for Recreativo Estrella, mens biteoffer Cardinal spiller for DM Kart. Begge de to klubbene holder altså til i Argentina.

Dette er imidlertid ikke første gang vi har sett bisarre biteepisoder i fotballen.

Under sin tid i Ajax bet Luis Suarez motspiller Otman Bakkal i en match mot PSV. Dette førte til at uruguayaneren fikk sju kampers karantene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere