RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her blir ansiktet hans kuttet opp

Foto: Skjermdump YouTube
Sist oppdatert:
Se video av den grusomme hendelsen fra amerikansk ishockey (hvis du orker).

Det var i tirsdagens AHL-kamp mellom Texas (farmerlaget til Dallas Stars) og San Antonio (farmerlaget til Florida Panthers) at den grusomme hendelsen fant sted.

San Antonio-spiller Andre Devaux fikk kølla til en av motspillerne i ansiktet, og falt om på isen. Nolan Yonkman mistet balansen da lagkameratens kropp deiset inn i ham, og i fallet traff skøyten hans Devaux i ansiktet og lagde et meget stygt kutt.

Se video av hendelsen:

Devaux etterlot seg en stor dam med blod på isens, før han ble hastet med inn i garderoben. Derfra ble han fraktet til sykehuset, hvor ansiktet ble sydd igjen med 50 sting.

Dommeren trodde først at det var kølle-treffet som hadde laget kuttet, og gav den skyldige motspilleren utvisning. Etterhvert skjønte også kamplederen omfanget, og oppgjøret ble stoppet i 15 minutter.

Devaux, som er en den første spilleren i NHL sin historie som er født på Bahams, ble utskrevet fra sykehuset samme kveld, og skal tross alt prise seg lykkelig over at skøyten ikke traff pulsåren bare centimeter unna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere