LILLE - RC LENS 1-2:

Patrick Berg fikk en sjelden sjanse fra start for Lens i lørdagens rivaloppgjør mot Lille, og nordmannen ble vitne til noen oppsiktsvekkende scener da lagene gikk til pause.

Det brøt nemlig ut fullstendig kaos da dommeren blåste av for halv tid, og flere av spillerne røk i tottene på hverandre.

Se video av de oppsiktsvekkende scenene øverst i artikkelen!

Kaotiske scener

Det hele så ut til å starte med at Renato Sanches tilsynelatende dyttet litt i Lens-spiller Jonathan Gradit på vei ut av banen, noe som førte til at Gradit tente på alle plugger.

Lens-spilleren måtte bli holdt tilbake av store og sterke Seko Fofana idet han tok opp jakten på Sanches.

Tumultene fortsatte inn i spillertunellen, hvor både spillere, støtteapparat og vakter ble samlet i et vanvittig kaos. Stemningen var tydelig anspent mellom de ulike spillerne, og flere spillere så ut til å hisse seg opp inne i spillertunellen.

- Det tennes ordentlig til her. De mister kontrollen fullstendig, sa Direktesport-kommentator Robin Haugen om det utrolige kaoset.

Videobildene av kaoset ble avbrutt av intervjuer med en spiller fra hvert lag, så det er usikkert hva som skjedde videre. Stemningen så imidlertid ut til å være bedre da lagene kom ut til andre omgang.

Både Renato Sanches og Gradit fikk gult kort for hendelsen. Patrick Berg så ut til å holde seg borte fra det verste kaoset, og var mer synlig ute på banen.

Sjelden sjanse for Berg

Lørdagens kamp var nemlig Bergs andre kamp fra start for Lens etter overgangen i januar. Sist gang han startet en kamp var mot Lorient i starten av februar, og siden den tid har det blitt sju korte innhopp for 24-åringen.

Nordmannen gjorde sakene sine relativt bra i lørdagens kamp mot rival Lille. Han startet i tospann med midtbanekjempen Fofana, hvor Berg fikk rollen som den mer balanserende spilleren på midtbanen.

Det var også Berg sitt lag som kom best i gang med kampen. I det fjerde minutt sendte Przemyslaw Frankowski bortelaget i ledelsen, før Arnaud Kalimuendo doblet ledelsen senere i første omgang.

Xeka reduserte for Lille på overtid av første omgang, men det var til slutt Lens som stakk av med seieren og tre poeng. Det gjør at Lens går forbi Lille på tabellen, og er nå oppe på 7. plass på tabellen. Lille ligger på plassen under.