RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Her blir det mandagscash

Sist oppdatert:
Herrene Edvardsen og Leirvåg har studert videoer og klemmer til med et tredjevalg som banker i V4-spillet mandag.

Til tross for en mager søndag, der det meste gikk skeis, har det har vært en strålende tipsuke for Sportspill, og våre andelslag på Eksperten i særdeleshet. Det startet mandag der Espen leverte strålende tips til både V4-løpene i Halmstad og til V65-løpene i Østersund. Bare denne dagen ble det over en halv million innspilt på diverse andelslag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Espen tok seg også av onsdagens V65-tips til Bjerke i Håkon Einar Hansens sykdomsfravær og også der ble det strålende klaff. Sju andelslag gikk inn med seks rette (hver verd ca 17 000 kroner), i tillegg til drøss med femmere på de øvrige V65-andelslagene. I tillegg ble det fullklaff på samtlige åtte andelslag i V5-spillet (hver verd ca 3200 kroner) og totalt ble det rundt 200 000 innspilt også onsdag.

Torsdag ble det strålende klaff for Kurt Leirvågs V5A-tips til Klosterskogen. På Eksperten gikk 21 andelslag inn med fem rette (alle andeler kostet 100 og 200 kroner) og dermed ble det over 100 000 kroner innspilt på Klosterskogen i V5A-spillet. Lørdag var gutta igjen på ferde og da ble det fulltreff for to av Håkon Einar Hansens andelslag som betalte ut henholdsvis 128 936 og 140 532 kroner. I tillegg ble det en bråte med seksere og femmere på mange andre andelslag. Også Kurt Leirvågs tips satt flott denne lørdagen og hele ni av hans totalt femten andelslag gikk ut med pluss og gevinst. Totalt ble det over 530 000 kroner innspilt på våre andelslag lørdag og Sportspill rundet dermed 1,5 millioner kroner innspilt på diverse andelslag sist uke.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det er uomtvistelig at det ligger penger i luften under mandagens V4-stevne i Mantorp. Bankeralternativene er på det nærmeste fraværende og etter å ha studert utallige løpsvideoer og diskutert frem og tilbake, er herrene Edvardsen og Leirvåg enige om å lansere et helfrekt tredjevalg som banker.

Innleveringsfrister Mantorp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kom deg ut Johan!
Vi snakker om den meget flotte femårshoppa 1 Clara R.C. i V4-2/DD-1. I løpet av perioden mars til mai i fjor tok denne dama tre strake seire og totalt vant hun fire ganger på ni forsøk i fjor. Vi er ikke det minste i tvil om at Johan Carlfjord har den beste hesten i V4-1. Startraske 7 Picabo Charm og forhåndsfavoritten 3 Sunny Sensation er nok bedre fra start enn de er tilslutt og bare Carlfjord kommer seg ut fra førstesporet bak bilen her, så tror vi han tar ned denne gjengen til slutt. Nevnte Carlfjord har faktisk ikke kjørt løp i år, men han seiret fem ganger på nitten kjørte løp i fjor, deriblant de fire seirene med Clara R.C. Vi er som kjent ikke redd for å lansere tredjevalg som banker. I dag heter tredjevalget 1 Clara C.N. i V4-2/DD-1.

OBS.OBS. Dessverre så er bankeren blitt strøket og da rykker 3 Sunny Sensation inn som favoritt og erstatning for vårt bankerspill. Siden både tips og spilleforslag allerede har lagt i sending i tre timer, endrer vi ikke kupongene og dermed blir altså Sunny Sensation vår mandagsbanker.

Klart bedre enn raden
I V4-1 blir Ralf Karlstedt og 7 Playboy C.H. ganske klare favoritter, men Karlstedt er ikke vår favorittkusk og det har en egen evne til å bli feil for mannen bak Prince Tagg. 9 Loulou Bob har kun vunnet en gang på 35 starter i sitt liv, men denne dama er slett ikke verst. I et ikke altfor skarpt selskap, synes vi hoppa er helt vilt lite spilt og kl 08.00 mandag morgen er hun faktisk nede som et sjuendevalg i spillet. Vi krysser på alle bonger og værer en knallstart i V4-spillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere