*Nettavisen* Sport.

Her blir drapsmistenkt NFL-stjerne arrestert

Foto: AP / NTB scanpix

To timer senere fikk han sparken i New England Patriots.

26.06.13 19:25

Den amerikanske fotballspilleren Aaron Hernandez, som tidligere spilte for New England Patriots, ble arrestert i sitt hjem onsdag morgen.

23-åringen har den siste tiden vært under etterforskning på grunn av drapet på Odin Lloyd, en bekjent av Hernandez, som ble funnet død nær huset til fotballspilleren.

- Vi ønsker ikke å gå ut med siktelsen mot Hernandez, før saken skal opp i retten, opplyser Massachusetts State Police på Twitter.

Drapsmistanker
Bare to timer etter at arrestasjonen ble kjent, opplyste New England Patriots at Hernandez hadde blitt løst fra sin kontrakt. Klubben skrev følgende i en pressemelding:

- En ung mann ble drept i forrige uke, og vår medfølelse går til familie og etterlatte. Ord kan ikke beskrive hvor skuffet vi er over at én av våre spillere er arrestert i denne saken.

- Vi er kjent med at saken er under etterforskning og vi støtter den. Vi respekterer også den prosessen som nå er igangsatt. Vi mener dette er riktig å gjøre det slik.

Hernandez hadde spilt for NFL-klubben New England Patriots siden 2010.

Hele ni politifolk hadde møtt opp utenfor hjemmet til 23-åringen onsdag, men tok seg inn i huset på udramatisk vis. Hernandez ble ført ut av huset i håndjern og inn i en politibil.

Det hele ble fanget opp av flere TV-team som den siste tiden har slått leir utenfor huset til fotballspilleren.

Rykter og feil
Så sent som mandag hevdet Hernandez' advokat, Michael Fee, at media hadde spredd rykter og feilinformasjon om hans klient.

Odin Lloyd, som ble funnet død, var en semiprofesjonell fotballspiller, og skal ha vært sammen med søsteren til Hernandez' forlovede.

Politiet skal også ha ransaket hjemmet til Hernandez flere ganger i forrige uke. 23-åringen skal ha vært lite samarbeidsvillig med politiet i startfasen av etterforskningen.

Samme dag som Lloyd ble funnet død, i en park nær hjemmet til Hernandez, skal fotballspilleren ha leid inn et rengjøringsfirma til å vaske huset.

Så sent som i august i fjor skrev Hernandez på en ny femårskontrakt med New England Patriots verdt 12,5 millioner dollar. Den er nå altså blitt brutt.

Se arrestasjonen her:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.