Her blir han taklet bevisstløs

Foto: www.nhl.com

- Veldig, veldig skremmende, sa lagkamerat mens Dan Boyle ble fraktet på sykehus.

16.10.13 09:04

San Jose Sharks vant 6-2 i møtet med St. Louis Blues natt til onsdag. Begge lagene var ubeseiret før denne matchen, som Sharks vant takket være fire poeng fra Joe Thornton, tre fra Patrick Marleau og to fra Logan Couture.

Maxim Lapierres grisetakling på stjernebacken Dan Boyle, bakfra, overskygget imidlertid alt.

Boyle jobbet i det ene rundvantet og sendte pucken bort før Lapierre kom bakfra og taklet hodet hans ned i vantkanten. Boyle ble liggende urørlig på isen.

- Han sa ingenting og det var så skremmende. Jeg har aldri sett noen ligge sånn før. Det tar pusten fra deg. Han responderte ikke. Det var veldig, veldig skremmende, sier Joe Thornton ifølge The Canadian Press.

Boyle ble fraktet til sykehus. Han kom til seg selv etter hvert og skal ifølge treneren være OK.

- Det er avskyelig å se sånt i hockey, når en spiller som ikke engang burde vært i denne ligaen tar ut en av de beste i verden, sier Couture, som scoret 1-0-målet midtveis i første periode.

Joe Pavelski, som satte inn 2-0, var minst like forbannet.

- Idioter er idioter. Dan er en back i verdensklasse. Lapierre så bare nummeret på ryggen hans. Det er spillere i ligaen som slår til da (bakfra og usett, red. anm.). Det stinker, sier Pavelski.

Se episoden her (video med tillatelse fra Viasat, som sender NHL på norsk TV og på Viaplay.no)

HTML EMBED

Lapierres lagkamerater mener at dette var et uhell.

- Det er ingen oppegående mennesker som ønsker at noe slikt skal skje med en annen spiller. Våre tanker og bønner er med Dan Boyle og hans familie, sier Blues-kaptein David Backes.

San Jose Sharks har vunnet samtlige seks kamper så langt denne sesongen. St. Louis Blues står med fire seirer og ett tap på fem kamper.

Se alle resultater og mål fra nattens NHL her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.