RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Her blir Terry sparket knockout

Sist oppdatert:
John Terry ble båret av banen med oksygenmaske etter et kraftig spark i ansiktet. En time etter kampen var han likevel med på seiersfesten.

CHELSEA - ARSENAL 2-1: John Terry fikk en skikkelig stygg smell etter en offensiv corner tidlig i andre omgang av søndagens ligacupfinale mot Arsenal på Millenium Stadium i Cardiff.

Oksygenmaske
26-åringen kastet seg fram og ble sparket midt i ansiktet av Abou Diaby akkurat idet han stanget ballen like over londonrivalens mål. Diaby forsøkte å klarere med et nokså høyt spark, men Terry bøyde seg samtidig ned og må nok ta mye av skylden selv.

26-åringen ble liggende bevisstløs på gressmatten mens både med- og motspillere ropte på medisinsk hjelp.

Kampen ble stoppet i flere minutter, og fortsatte først etter at Terry hadde blitt påført nakkestøtte og oksygenmaske og båret vekk. Han ble erstattet av John Obi Mikel. Mikel ble senere utvist på overtid.

Ved bevissthet
BBC Radio meldte etter kampen at Terry hadde fått tilbake bevisstheten, men at han var svimmel da han ble fraktet til sykehuset i den walisiske hovedstaden.

Den kompromissløse midtstopperen skadet ankelen i mesterligakampen mot Porto i midtuka, men ble overraskende friskmeldt på lørdag.

Men bare en time etter kampen, var en groggy Chelsea.kaptein med på seiersfesten.

Det stod 1-1 i ligacupfinalen da Terry ble byttet ut. Didier Drogba headet senere inn seiersmålet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere