RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ulf Palm / TT / NTB scanpix

Her blir Tollefsen vist bort etter «rystende takling»

Sist oppdatert:
Men nordmannen får støtte fra ekspert.

Først sendte Ole Kristian Tollefsen Färjestad i ledelsen mot Leksand i Swedish Hockey League. Minuttet senere pådro han seg kampstraff for en rystende takling.

Det var i annen periode mellom de svenske lagene at Tollefsen havnet i begivenhetenes sentrum. Sju minutter ut i perioden scoret nordmannen og sendte Färjestad i ledelsen.

Bare minuttet senere smalt han inn i Leksands Tobias Forsberg. Sistnevnte ble liggende på isen en lang stund før han ble hentet av en ambulanse. Han skulle sjekkes for hjernerystelse, men hadde det etter forholdene bra, ifølge legene.

- Bare å beklage
Tollefsen ble vist bort fra isen for resten av kampen etter taklingen. Det gjorde nordmannen så sint at han knekte hockeykølla.

- Det er bare å beklage. Det er vanskelig å si hva som skjer, for først ser det ut som en god takling. Deretter blir han liggende. Jeg kjøper den om dommeren dømmer på grunn av skaden, sa Färjestad-kaptein Rickard Wallin til C More.

- Det er uheldig det som skjer. Håper det gikk bra med ham, sa Leksand-kaptein Gabriel Karlsson.

Får støtte
Ishockeyekspert i svenske C More, Niklas Wikegård, mener straffen Tollefsen fikk var alt for streng.

- Tollefsen kan slutte å spille i vår serie. Det kommer aldri til å gå. Jeg synes veldig synd på en slik spiller. Hva skal han gjøre på banen, i så fall, sa Wikegård ifølge Expressen.

- Jeg mener det han gjør ikke er straffbart. Tobias Forsberg gjør en dødssynd da han går inn i taklingen, fortsatte Wikegård og fikk støtte av kollega Thomas Johansson:

- Han (Forsberg) bør vite at det kommer til å smelle. Det var ikke Tollefsens intensjon å gå etter hodet, sa han.

Leksand kom hardt tilbake mot slutten av kampen og vant til slutt 3-1. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere