Gå til sidens hovedinnhold

Her brekker Sevillas stortalent beinet

Ny sjokkskade på fotballbanen. Se video av hendelsen her!

Det var i treningskampen mellom argentinske Boca Juniors og spanske Sevilla at alt gikk galt for unge José Rodriguez.

Etter en kollisjon mellom José Allende og Sevillas stortalent, gikk sistnevnte over ende. Resultatet var to brudd i beinet - i skinnbenet og den bakre delen av underbeinet.

Rett til sykehus
Rodriguez løp etter ballen da Boca-keeperen kom stormende ut, og TV-bildene viser hvordan beinet knekker og henger unaturlig, mens spilleren fortsatt kastes gjennom luften.

Bocas sisteskanse slapp med et gult kort for situasjonen, mens Rodriguez naturlig nok måtte bæres av banen på båre.

Spilleren ble kjørt rett til sykehus der bruddene ble konstatert. Spilleren ble operert i Argentina og sendt hjem til Spania.

- Jeg har det bra, og er klar til å reise hjem til familien min. Det viktigste nå er at bruddet var rent, og jeg kan reise hjem sammen med lagkameratene mine, sier Rodriguez ifølge SFC Radio.

Det er enn så lenge uklart hvor lenge unggutten blir ute.

Ikke alene
Fotballen har blitt rystet av en rekke stygge beinbrudd de siste årene, og forrige sesong var det Arsenals unge Aaron Ramsey som måtte bæres av banen under møtet med Stoke.

Også spillere som Eduardo da Silva, Djibril Cissé, Henrik Larsson, Francesco Totti og Kieron Dyer er spillere som har pådratt seg stygge beinbrudd på fotballbanen de siste årene.

Se video av hendelsen:

HTML EMBED

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Kommentarer til denne saken