RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her bytter du til vinterens billigste strøm

Sist oppdatert:
Gjør som ekspertene anbefaler - bytt til den beste avtalen på Konkurransetilsynets liste.

Nylig var det den store "byttedagen" på NRK, der representanter for Forbrukerådet, Finansportalen og programmet FBI ga seerne råd om hvordan de kan spare penger på ting som bank, strøm og forsikring.

Når det gjelder strøm, anbefaler ekspertene og gå inn på Konkurransetilsynets prissammenlikningsside for å sjekke om du bør bytte til en annen strømleverandør.

Topper listene

Telinet Energi har i hele vinter tilbudt en uslåelig spotprisavtale, som er den avtaletypen forbrukerekspertene normalt anbefaler.

Telinets spotpristilbud er så godt at den har ligger øverst på Konkurransetilsynets liste over de billigste avtalene fra sent på høsten og helt frem til i dag.


Her kan du enkelt bytte til Telinets uslåelige spotpristilbud

Hvorfor spotavtale?
Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at kunden får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler, mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Telinets påslag er kun 0,15 øre/kWh, mens den billigste konkurrenten på listen ligger på 2,15 øre/kWh.

Fornybar energi
Miljøorganisasjoner anbefaler fornybar energi for å stimulere utviklingen av slik produksjon. Ved å velge Telinet Energi får du 100 prosent fornybar energi inkludert i prisen.

Det beste av alt
Administrerende direktør i Telinet energi, Finn Erik Arctander, er stolt over at spotpristilbudet troner øverst på Konkurransetilsynets oversikt.

- Dette er strømavtalenes kinderegg. Du får avtaletypen ekspertene anbefaler, spotprisen på toppen av Konkurransetilsynets liste og fornybar energi inkludert i prisen. Bedre blir det vel ikke, sier Arctander.

Klikk her for å bestille Telinets spotprisavtale!Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere