Daglig leder på New Delhi, Baljit Padda Singh, hadde fått beskjed om at det var fotballspillere på vei til restauranten, men ble overrasket da selveste Erling Braut Haaland dukket opp.

– Det var veldig bra. Han kom med en kompisgjeng. Jeg hadde fått beskjed litt før de kom, om at det kom til å komme fotballspillere, sier Singh til Nettavisen tirsdag og utdyper:

– Han er en veldig hyggelig fyr. Familien har vært her før, men koselig at han fikk prøve maten vår også.

Manchester City-stjernen skal ha kommet sammen med åtte andre, deriblant broren og det britiske medier omtaler som hans kjæreste, Isabell Haugseng Johansen.

Flere fotballspillere innom

Haaland skal ha bestilt en smaksmeny, men det skal ha vært «Butter Chicken» som falt best i smak. Avisa Oslo, som omtalte saken først, skriver at flere av de andre i restauranten tok bilder med superstjernen. Singh er usikker på om besøket vil føre til mer pågang.

– Det vet jeg ikke, det er vanskelig å si, smiler den daglige lederen.

Singh forteller at Haalands far, Alfie, har spist i restauranten tidligere. Det har også Martin Ødegaard, Joshua King og andre profiler. Selv har han sikret seg en signert landslagsdrakt.

Utsolgt kebab

Haaland har blitt en stor stjerne de siste årene og blir daglig omtalt i pressen. Også tidligere restaurantbesøk har blitt omtalt av mediene. Etter at «Brauten» besøkte Tåsen Cafebar tidligere i år ble det massiv pågang hos spisestedet. Flere ganger har de vært utsolgt for kebaben superstjernen bestilte seg.

Haaland gikk altså denne gangen for indisk mat, istedenfor favorittkebaben. Etter at Manchester City slo Fulham 5–1 og nordmannen scoret tre mål, fløy han hjem til Norge i privatfly. Norge møter Jordan til privatlandskamp torsdag og det er landslagspausen som er bakgrunnen for at han nå befinner seg her til lands.