Gå til sidens hovedinnhold

Her er alle overgangene

Mandag stengte overgangsvinduet i de fleste land. TV 2 Nettavisen gir deg oversikten over alle overgangene i Premier League.

Overgangsvinduet i Skandinavia stenger først 31. mars. I resten av Europa stengte det mandag. Har du sett noe vi ikke har sett? Send oss en e-post!

Arsenal har sendt Jermaine Pennant på lån til Birmingham.

Aston Villa har kjøpt Eric Djemba-Djemba fra Manchester United for 1,3 millioner pund.

Birmingham har hentet inn Mehdi Nafti på en låneavtale fra Racing Santander. I tillegg låner de Jermaine Pennant fra Arsenal ut sesongen.

Bolton har sikret seg Vincent Candela fra Roma - gratis. Han blir i første omgang i klubben ut årets sesong.

Blackburn har latt Francisco Javier De Pedro gå gratis til Perugia i italiensk Serie B. I tillegg er Barry Ferguson solgt tilbake til Rangers for 4,5 millioner pund.

Everton har sikret seg Mikel Arteta på lån fra Real Sociedad, med opsjon på kjøp.

Fulham har sendt Elvis Hammond på lån til Roosendal i Nederland.

Manchester City har solgt Nicolas Anelka til Fenerbahce for mellom seks og sju millioner pund. City har også sendt reservekeeperen Ronald Waterreus til Rangers.

Newcastle bekrefter at de har lånt urokråka Craig Bellamy til Celtic.

Norwich har sikret seg Graham Stuart fra Charlton. Kontrakten gjelder i første omgang kun ut årets sesong.

Portsmouth sikret seg i helgen spissen Alexsander Rodic fra det slovenske mesterlaget Gorica. Pompey har også sikret seg grekerne Konstantinos Chalkias og Giannis Skopelitis. David Unsworth har gått på lån til Ipswich.

Southampton har hentet inn Henri Camara på lån fra Wolves og Olivier Bernard fra Newcastle for 400.000 pund.

Tottenham har kjøpt både Andy Reid og Michael Dawson fra Nottingham Forest. Duoen koster åtte millioner pund. Spurs har også Edson på lån til FC Den Haag.

West Bromwich har sikret seg Kieron Richardson på lån fra Manchester United. Neil Clement har undertegnet ny kontrakt, som gjelder til 2010, mens Cosmin Contra har reist tilbake til Atletico Madrid etter låneoppholdet. Klubben har også kjøpt midtbanespilleren Richard Chaplow fra Burnley for 1,5 millioner pund.

Ellers i Europa:
Fiorentina har kjøpt stortalentet Valeri Bojinov fra Lecce for 13 millioner euro. Bojinov er en bulgarsk spiss som regnes som et av de aller største talentene i europeisk fotball. Denne overgangen er kanskje den største som skjedde mandag.

Borussia Mönchengladbach har sikret seg den tidligere Bayern München-stjernen Giovane Elber. Brasilianeren kommer fra Lyon, og har undertegnet en avtale med Borussia som gjelder fram til sommeren 2006 med. 32-åringen scoret 111 mål på 219 Bundesliga-kamper for Bayern før han reiste til Frankrike sommeren 2003.

Deportivo la Coruna har sikret seg Milan-spilleren Fabricio Coloccini . Italieneren har undertegnet en seksårs-kontrakt.

Fiorentina har fått Marco Donadel på lån fra AC Milan.

Kommentarer til denne saken