Gå til sidens hovedinnhold

Her er Anna Kournikovas arvtagere

De unge stjernene som entrer tennisverdenen, er både talentfulle og vakre. Her er de sexy talentene som kan slå knockout på Anna Kournikova både på og utenfor banen.

Mandag startet tennisturneringen U.S. Open. Stjerner som Anna Kournikova og Venus og Serena Williams er alle skadet, og deltar derfor ikke.

Til tross for at noen av de største stjernene mangler er det likevel flere gode grunner til å møte opp som publikum, melder New York Daily News. Dagene da kvinnelige tennisspillere ble forvist til mindre tennisbaner er forbi.

Fokusert på utseende
I dag er det flere publikummere som møter opp for å få et glimt av de sexy kvinnelige tennisspillerne enn det er som møter opp for å se at mennene spiller. Og ofte vekker spillernes klær og utseende like mange reaksjoner hos publikum som de sportslige prestasjonene.

Helt siden Anna Kournikova ble kjent som en av verdens mest sexy kvinner, og ble avbildet i så å si alle kjendismagasiner i verden, har mange oppsøkt tennisturneringene i håp om å få et glimt av en av tennisverdenens kommende sexbomber. Her er stjernene som ifølge New York Daily News vil få publikum til å gispe under U.S. Open og i tiden fremover:

Maria Sharapova
Hun er bare seksten år gammel og har alle forutsetningene for å bli like populær som Kournikova. Sharapova kommer fra Sibir, og har allerede vært avbildet i flere store magasiner på grunn av sitt vakre utseende.

Ifølge New York Daily designer hun sine egne tennisklær, og liker å slappe av med yoga eller med den siste Harry Potter-boken. Hun er kjent for å være svært selvsikker på banen, og for sine høye skrik under kampene.

Daniela Hantuchova
Slovakisk serveess som er kjent for å være svært så moteriktig. Hun har allerede pustet Kournikova i nakken på flere kåringer av tennissportens mest sexy spillere. Den blåøyde skjønnheten omtales ofte som ” the Bratislava Babe”.

Under Wimbledon stilte hun I en tettsittende hvit topp som fikk mange til å under seg over at hun var farlig tynn, og hun vedgikk også selv at hun spiste i minste laget. Ifølge amerikanske aviser ser hun nå sunnere og friskere ut enn på lenge.

Ashley Harkleroad
Den amerikanske jenta er svært populær i USA, og blir også stadig mer populær i resten av verden. Da hun deltok i U.S. Open i 2001, vakte hun oppsikt med sine svært utfordrende klær, og et av spørsmålene hun fikk av en journalist var følgende; ”Vet foreldrene dine at du har på deg den toppen?”

Nå er hun 18, og har fått kallenavnet ” Britney Spears of Tennis”. Noe som lover svært godt dersom hun drømmer om å få like mye oppmerksomhet rundt sitt utseende som det Kournikova har fått. Harkleroad er kristen og har visstnok alltid bibelen med seg når hun reiser verden rundt på tennisturneringer.

Justine Henin-Hardenne
Belgisk skjønnhet som er kjent for sin stålharde oppførsel på tennisbanen. Mange ble overrasket da hun slo ut selveste Serena Williams under French Open. Hun er gift med tennisinstruktøren Pierre Yves Hardenne.

Hun er bare 21 år gammel, og til forskjell fra noen av de andre Kournikova-kloningene har hun også hatt stor fremgang på tennisbanen i løpet av sin karriere. I U.S. Open er hun seedet som nummer to.

Alexandra Stevenson
Datteren til den tidligere basketball-stjernen Julius Erving planlegger en karriere som modell eller skuespiller. I tillegg har hun i en alder av 21 en lovende tenniskarriere foran seg. Etter at det ble kjent at Erving var hennes far havnet hun på forsiden av flere store aviser, noe som førte til at karrieren hennes fikk sen en knekk.

Men den senere tid har hun jobbet svært hardt for å komme tilbake i tennistoppen. Når det gjelder utseende har hun i hvert fall aldri hatt noen problemer.

Kilder: Sports Illustrated, New York Daily News og FHM

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021