*Nettavisen* Sport.

Her er Beckhams fremtidshåp

Foto: SCANPIX/EPA/Martin Rickett

David Beckham spår at Shaun Wright-Phillips og Jermain Defoe blir fremtidens stjerner på det engelske landslaget.

10.11.04 06:59

- Shaun Wright-Phillips er i mine øyne et kjempetalent. Han har åpenbart fått mange gode råd fra sin far, og scorer mange flotte mål, sier Beckham om Arsenal-legenden Ian Wrights stesønn.

- Jeg synes også Jermain Defoe er et av de største talentene i England, noe han beviser for Tottenham. Forehåpentligvis får han flere sjanser på landslaget, for som sagt synes jeg er en av de beste spillerne vi har, sier landslagskapteinen, som tirsdag var opptatt med innspilling av en reklamefilm i Madrid.

Manchester Citys Shaun Wrigh-Phillips scoret sitt første landslagsmål i privatlandskampen mot Ukraina i august, mens Spurs-spiss Jermain Defoe puttet sitt første i VM-kvaliken mot Polen måneden etter.

Både 22 år gamle Defoe og ett år eldre Wright-Phillips er trolig med i Englands tropp til privatlandskampen mot Spania neste onsdag.

David Beckham er tilbake i full trening med Real Madrid, etter å ha brukket to ribbein under Englands VM-kvalik mot Wales i oktober. Dermed spiller han sannsynligvis søndagens ligakamp mot Albacete, tre dager før han løper ut på hjemmebanen Santiago Bernabeu som kaptein for England.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag