RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Benitez-kravet

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Liverpool-manageren har ett klart krav hvis han skal fortsette i klubben.

Det har vært en grusom sesong, og nå står Liverpool foran noen skjebnemåneder.

Rafael Benítez må svare Juventus innen neste mandag på om han går dit, og ifølge normalt pålitelige The Times, og også Daily Telegraph, har han et klart krav til Liverpool-ledelsen hvis han ikke skal gjøre det. Han må få bruke alle penger han får inn ved spillersalg i sommer - til å kjøpe nye spillere. Han krever en garanti på at ingen av pengene som kommer inn fra spillersalg, går til å behandle klubbens gjeld.

Spanjolen skal i møte med Liverpools nye styreformann, Martin Broughton, senere i uka, og kommer til å stå hardt på det kravet da. Så blir det opp til Liverpool-ledelsen å godta kravet eller si nei.

Benitez vil uansett overleve.

I Italia og Juventus venter en fireårskontrakt verdt 16 millioner pund. I tillegg er han der sikret en masse penger til spillerkjøp.

En av grunnene til kravet er selvsagt Fernando Torres.

- Jeg aner ikke hva som kommer til å skje de neste ukene. Verken med meg eller andre, sier Yossi Benayoun til The Guardian.

Ifølge The Times står Manchester City klare med opp til 70 millioner pund for Torres, hvis noe skulle skje. Liverpool benekter at han er til salgs, men den spanske landslagsspissen skal, som de fleste andre, være svært misfornøyd med utviklingen i klubben de siste 12 månedene. Skulle han be om å få forlate Liverpool vil det ha store konsekvenser. Men det vil også gi penger og handlefrihet. I alle fall hvis Benitez får gjennomslag for sitt krav.

PS. The Times skriver at Benitez i utgangspunktet ikke har mer enn 15 millioner pund å rutte med i sommer

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere