RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Bjørnstads nye jobb

Foto: RICHARD CARSON (REUTERS)
Sist oppdatert:
Blir landslagstrener.

Henrik Bjørnstad er tidenes beste mannlige norske golfspiller. Nå er proffkarrieren over, og i stedet skal han hjelpe andre til suksess.

Bjørnstad er nemlig ansatt som landslagstrener, melder Norges Golfforbund onsdag.

Bjørnstad skal hovedsakelig arbeide med junioreliten, nyetablerte profesjonelle golfere, og ikke minst forbundets satsing mot OL.

- Henriks prestasjoner mangler sidestykke i norsk herregolf. Etter så mange år i internasjonal toppgolf besitter han en erfaring som vi ønsker å videreføre til golf-Norge, sier generalsekretær Geir Ove Berg i NGF i en pressemelding.

- Vi jobber beinhardt for å løfte norsk golf inn i den internasjonalt etablerte golfverdenen. Med et OL i sikte og et mål om å etablere spillere i toppen av en av verdens største idretter, er Henrik kompetanse gull verdt for oss, uttaler sportssjef Frode Scheie i NGF.

Bjørnstad tiltrer stillingen så snart han flytter hjem til Norge i løpet av februar 2011. Han vil inngå i forbundets toppidrettsavdeling sammen med resten av landslagsapparatet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere