*Nettavisen* Sport.

Her er Boasson Hagens millionvilla

Foto: (Google Streetview)

Edvald Boasson Hagen har kjøpt villa i Oslo for 17,3 millioner kroner.

12.06.12 15:12

Edvald Boasson Hagen tjener gode penger som sykkelproff i Team Sky. 25-åringen er inne i sitt femte år som sykkelproff og de tre siste årene i Team Sky har vært spesielt gunstige.

I startfasen av karrieren kjøpte han en leilighet i Oslo som han siden har bodd i. Nå blir det snart flytting på den populære lysluggen.

Boasson Hagen har nemlig kjøpt seg en villa på Nordberg for 17,3 millioner kroner.

Det er Finansavisen som skriver dette. Etter hva procycling.no erfarer stemmer både salgssummen og bildet av boligen.

Her kan du se boligannonsen på Finn.no!

Hegnar.no har gjengitt deler av saken og villaen beskrives som «sjeldent delikat og innholdsrik». Boligen er på 279 kvadratmeter inkludert P-rom. Standarden er meget høy og det medfølger både 721 kvadratmeter opparbeidet hage og panoramautsikt over Oslo.

Villaen kommer med påkostede hvitevarer, moderne designvalg og smarte planløsninger. Det er fem soverom å bolte seg på, samtidig som det kommer «en drøss med teknologiske gadget».

Det siste burde passe Boasson Hagen perfekt. Han er nemlig blitt kjent for sin forkjærlighet for «duppedingser» og fjernstyringer.

For øvrig kjøpte landslagsspiller i fotball og Fulham-proff, John Arne Riise et av nabohusene for 18 millioner i fjor. Boasson Hagen fikk villaen for 200 000 under prisantydningen.

Bli venn med procycling.no på Facebook!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.