RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Branns joker

Sist oppdatert:
Azar Karadas var jokeren i sesonginnspurten i fjor. Her er arvtageren.

(iBergen.no) - Ja, jeg ser for meg at jeg kan komme innpå og score på slutten mot Everton, ja. Det hadde vært topp det, sier nyervervelsen Njogo Demba-Nyrén til iBergen.no.

Les mer: Skandaledommer avgjør på Brann Stadion.

Den tidligere Esbjerg-spilleren går rundt som et eneste stort glis i korridorene på Brann Stadion, to dager før klubbens største kamp på elleve år. Ankelskaden han pådro seg like før overgangen til rødtrøyene, er imidlertid ikke helt 100 prosent ennå.

Starter ikke
- Det ser nok ikke ut som at jeg starter, men kommer jeg innpå, skal jeg gjøre alt for på sprekke nullen til Everton, sier Demba, vel vitende om at de blå fra Liverpool ikke har sluppet inn mål i Premier League på tre hele kamper.

- Vi må være offensive og vi vil vinne denne kampen. Å tape er helt «utenfor biblioteket», sier svenskgambieren og ler godt av sine egne pussige metaforer.

Demba-Nyrén er født i Gambia, men familien flyttet til svenske Falun i 1987. Den råsterke angriperen er ikke redd for at fjorårets seriemester skal bli overkjørt av Andy Johnson og company i onsdagens batalje på Brann Stadion.

- Nei, hvis vi var redd Everton burde vi heller funnet oss noe annet å drive med, forteller han og ramser opp engelske lag som har måttet kjempe mot 28-åringens krefter før.

- Jeg har spilt mot flere engelske lag tidligere i karrieren, blant annet Arsenal, Portsmouth og Ipswich.

Har troen
Tidligere Leeds og Aston Villa-proff, Eirik Bakke, tror også at gambieren kan få en flying start på Brann-karrieren.

- Jeg vet ikke om Azar Karadas holder en hel kamp, så da kan Demba være perfekt i en slik rolle Azar hadde i fjor. Han virker veldig bra og er sterk i kroppen. Demba kan definitivt bli en joker i denne kampen, men vi må også gi han litt tid. Han har akkurat kom tilbake etter en skade, minner sogndølen om.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere